Szőnyegtisztítás és Szőnyegtisztító szolgáltatás háztól-házig.

Szőnyegtisztító Üzem Budapest

Szőnyegtisztító üzemünk Budapesten található: szolgáltatásunk keretében benne foglaltatik a háztól házig szállítás, ezért szolgáltatásunk azoknak is kedvező lehetőség, akik a tisztítás ideje alatt is szeretnék mindennapi életüket élni, vagy a munkájukat végezni.

Mivel az ipari szőnyegtisztításhoz a szőnyegeket elszállítjuk, majd megtisztítás után hozzuk vissza, nem kell aggódnia, hogy a takarítás során por jut otthona légterébe, és a vegyszerek miatt sem kell aggódnia. Segítségünkkel biztonságosan tarthatja tisztán, atkamentesen az otthonát. Szőnyegeinek épségére garanciát vállalunk. Kárpittisztítás: csak szakértőktől!

A padlószőnyeg tisztítás az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő takarítási feladat. A székek, kanapék huzatai, a falvédők, az ülőgarnitúrák kárpitja rendkívül érzékeny terület. Ha ezek a felületek károsodnak, akkor az gyakran azt jelenti, hogy akár az egész ülőgarnitúra huzatja teljes cserét igényel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ezeket a felületeket, amennyiben lehet, bízzuk szakértő kezekre. Megfelelő karbantartással akár még egy foltos huzat is megmenthető.

szőnyegtisztítás és szőnyegtisztító szolgáltatás háztól házig

A professzionális kárpittisztítás nagy előnye, hogy csapatunk pontosan tudja, milyen textilfelülethez milyen tisztítószerek használhatóak. Alapos porszívózás és folttisztítózás után akár arra is lehetőség van, hogy az adott kárpitot fertőtlenítsük, így tökéletes tisztaságot érhetünk el.
Padlószőnyeg-tisztítás kiszállással

Amennyiben nagyobb szőnyegeket vagy padlószőnyeget szeretne tisztíttatni, akkor Önnek a kiszállás jelenti a legkényelmesebb megoldást. Megkíméli magát a szőnyegcipelés terhétől, hívja profi csapatunkat és a helyszínen végezzük el a szőnyegtisztítást, legyen az akár egy átlagos, vagy alaposabb takarítás, esetleg folttisztítás.

Helyszíni szőnyegtisztítás nem csak padlószőnyeghez

Ezt a szolgáltatásunkat olyan cégek, közületek, magánszemélyek előszeretettel veszik igénybe ahol sok a szőnyeg, vagy mozgatásukat, szállításukat nehéz megoldani. Ajánlott:


szállodák, kollégiumok részére,
iroda felújításakor, költözéskor,
társasházakban, apartmanokban,
nyaralók, hétvégi házak, kiadó lakások esetében, ha gyors megoldásra van szüksége.


Miért praktikus választás az üzemi szőnyegtisztítást?

Mindenkinek vannak jól bevált, házi szőnyegtisztítási praktikái, azonban a porszívózás és a szappanos vizes lemosás nem távolítja el tökéletesen a szőnyeg szálai közül a szennyeződéseket és a port. Ráadásul a nedves szőnyegtisztítás során csak nehezen biztosítható a szőnyeg maradéktalan száradása, ezért bepenészesedhet, kellemetlen szagúvá válhat. 

A professzionális szőnyegtisztítással mindezen problémák könnyedén áthidalhatók, hiszen nemcsak makulátlan tisztaságú, hanem teljesen száraz szőnyeget kap a pénzéért cserébe.

Partnerek:
Biztonsági ajtórács készítése a lehető legjobb szakembertől Budapesten. Kérje ajánlatunkat!
Profi kárpit és szőnyegtisztítás Budapesten!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések